Taxi-Privé in Gorinchem, uw voordelige taxi

Tarief particulier vervoer. Uw chauffeur stelt zelf de tarieven vast. Taxi-Privé kent twee tariefmogelijkheden. Het ‘kilometer tarief’ of ‘een vaste prijsafspraak’. Bij het ‘kilometertarief’ moet de chauffeur zich houden aan de maximumtarieven. De tarieven vindt u op de tariefkaart in de taxi. Indien u een ‘vaste prijsafspraak’ maakt, betaalt u uiteraard alleen het afgesproken bedrag.

Kostenopbouw

Maximum starttarief taxi: € 3,19 per taxirit (personenauto, 4 personen)
Maximum kilometertarief: € 2,35 per km (personenauto, 4 personen)
Maximum tijdstarief taxi: € 0,39 per minuut (personenauto, 4 personen)

Korte ritten (binnen straal van 5 km) à € 14,50 (per uur tussen 07.00-19.00 uur)
Korte ritten (binnen straal van 5 km) à € 18,50 (per uur tussen 19.00-07.00 uur)

Uw eigen privéchauffeur

Taxi-Privé is sinds 2002 actief als taxibedrijf in Gorinchem. De afgelopen jaren hebben wij veel ervaring opgedaan bij andere taxibedrijven in de regio. Daarom weten wat er beter kan en daar doen we extra ons best voor. U kunt dus vertrouwen op professioneel taxivervoer. Zowel in De Betuwe, Brabant, De randstad als Drechtsteden. Wij staan voor voordelig straattaxi-vervoer, horecavervoer, zakelijk vervoer en vervoer van en naar luchthavens. De uitvalbasis van onze taxi’s is Gorinchem (Gorkum). U vindt onze gegevens ook op de taxiwebsite in de regio Gorinchem taxibedrijf-info.

Zakelijk vervoer

Hebt u een taxi nodig voor uw zakelijke vervoer? Wij verzorgen dit graag voor u en uw zakelijke relaties. Taxi-Privé geeft haar klanten persoonlijke aandacht. Wij houden rekening met uw wensen en doen er alles aan om u een kwalitatieve, veilige en plezierige taxirit te bezorgen. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zien u niet als nummer of als klant; in onze taxi bent u te gast. En gasten verdienen in onze ogen een vipbehandeling. Vandaar dat u bij ons een eigen privéchauffeur krijgt. Hebt u speciale wensen voor uw zakelijke vervoer? Vraag een prijsopgave aan bij hét taxibedrijf in Gorinchem via het contactformulier of neem telefonisch contact met ons op.

Taxitarieven van en naar verschillende luchthavens

Gorinchem naar Schiphol Airport à € 95,00 (enkele rit)*
Gorinchem naar Schiphol Airport à € 175,00 (retour)*
Gorinchem naar Rotterdam/The Hague Airport à € 75,00 (enkele rit)*
Gorinchem naar Rotterdam/The Hague Airport à € 135,00 (retour)*
Gorinchem naar Eindhoven Airport à € 85,00 (enkele rit)*
Gorinchem naar Eindhoven Airport à € 150,00 (retour)*
Standaard wachttarief: € 43,94 (per uur)

*Tarieven gelden alleen indien u uw taxirit minimaal 24 uur van tevoren reserveert.

Bestel of reserveer uw taxi in Gorinchem | Taxi Privé 06-11224499