Betaalbare taxi in Gorinchem

De tarieven voor een taxi vallen gevoelsmatig soms een beetje tegen. Totdat u zich realiseert welk probleem uw taxichauffeur voor u oplost. Wij van Taxi-Privé staan 24/7 voor u klaar. U vindt onze tarieven op de tariefkaart in de taxi. Indien u een ‘vaste prijsafspraak’ maakt, betaalt u uiteraard alleen het afgesproken bedrag.

Voordelige Gorinchemse taxi

U zoekt een betaalbare taxi in de driehoek Gorinchem, Geldermalsen, Vianen of daarbuiten? Taxi-Privé staat voor u klaar. Via onze taxicentrale in de provincie Zuid-Holland, boekt u eenvoudig een betrouwbare taxichauffeur. Uw eigen privéchauffeur, wie wil dat nou niet? Wij staan garant voor taxivervoer tegen een gunstige prijs. Hebt u de trein gemist, wilt u voor een zakelijke afspraak naar Rotterdam, moet u naar een ziekenhuis of met uw koffers naar Schiphol worden gebracht? Bel met Taxi-Privé. Geef uw locatie door, dan sturen wij zo snel mogelijk een taxi. Indien onze planning niet kan worden gewijzigd, zullen wij ons best doen een collega taxibedrijf in te schakelen.

Taxitarieven en betaalwijze

Bij Taxi-Privé kunt u in de taxi contant betalen of wij sturen u vooraf een betaalverzoek. Scherpe taxitarieven, betrouwbare chauffeurs, die snel ter plaatse zijn. Precies wat u van een taxibedrijf verwacht. U kunt eenvoudig online een taxi boeken via ons contactformulier. Taxi-Privé hanteert een transparante tariefstructuur. Uw chauffeur rijdt altijd netjes op de meter, tenzij we anders hebben afgesproken. Zo weet u te allen tijde waar u aan toe bent. Ook voor korte ritten kunt u op ons rekenen. Wij zullen niet snel een taxirit weigeren. Wilt u van tevoren de prijs van uw rit weten, maak dan gebruik van het contactformulier. Wij nemen dan telefonisch contact met u op.

Taxi-Privé: M (06) 11 22 44 99

Bestel of reserveer uw taxi in Gorinchem | Taxi Privé 06-11224499