Bestel uw taxi in Gorinchem

Onze taxichauffeur is snel ter plaatste. Zodra een bestelling bij ons binnenkomt via de website, e-mail of telefonisch via de centrale, koppelt ons geautomatiseerde ritbemiddelingssysteem deze razendsnel aan de dichtstbijzijnde beschikbare chauffeur. Die krijgt meteen een melding en kan daardoor in de meeste gevallen binnen afzienbare tijd op locatie zijn.

Bestel of reserveer uw taxi in Gorinchem | Taxi Privé 06-11224499

Taxi bij drukte

Naast onze eigen chauffeurs, maakt Taxi-Privé ook gebruik van de diensten van vaste partners. Wij werken alleen met bekende en betrouwbare chauffeurs. Hierdoor kunnen wij ons kwaliteits- en serviceniveau waarborgen. Onze chauffeurs voldoen aan strenge eisen en worden hier continu op gecontroleerd.

Particulier vervoer

Taxi-Privé is gespecialiseerd in personenvervoer. Wij bieden particuliere klanten persoonlijke aandacht en doen er alles aan om u een kwalitatieve, veilige en plezierige taxirit te bezorgen. Bij ons krijgt u voor elke reis uw eigen privéchauffeur. Hebt u speciale wensen met betrekking tot uw particuliere vervoer? Laat het ons s.v.p. even weten.

Personenvervoer

Taxi-Privé is actief in de regio Gorinchem, Lingewaal, Zederik en Alblasserwaard. Wilt u een vaste prijsafspraak maken, dan behoort dat tot de mogelijkheden. Voor terugkerende ritten bieden wij u eventueel de mogelijkheid een strippenkaart bij ons af te nemen. Hiervoor hanteren wij een gereduceerd taxitarief. Vraag een prijsopgave aan via het contactformulier. In de taxi is het mogelijk om contant te betalen. Maar uiteraard kunt u in de taxi ook pinnen of met creditcard betalen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan, voor het geval u geen contant geld bij u hebt.

Taxi-Privé: M (06) 11 22 44 99